zondag 8 november 2020

Twijfel

 Ga ik nu koken komt vandaag niks meer van de tuin terecht. Ga ik de tuin in komt vandaag niks meer van koken terecht. Welke kant laat ik het op gaan? Koken, het is tenslotte zondag, of tuin, het zijn ws de laatste mooie dagen. Dub, dub, denk. Koken kan ik morgen ook nog en als ik het weerbricht mag geloven is het morgen ook weer een mooie dag, hoewel ze vandaag overnacht hebben teruggeschroeft van een 10 naar een zesje, waar dan gelukkig weer weinig van klopt.
 
 Fabriek ik vandaag een mooie curry of goulash en het weer slaat om, sla ik me morgen voor mijn kop. Het vlees heeft nog even qua houdbaarheidsdatum. Wat in feite voor de tuin pleit. Bovendien heb ik weken knarsentandend moeten slikken, dat het vanwege regen of mezelf niet mogelijk was om de bedachte winterwerken in de tuin af te ronden. De tuin dus maar? Betekent wel weer een dag hap/snap voeding ipv fatsoenlijk koken en de tijd te nemen voor elkaar.
 
 Als ik lang dub komt van beiden niks terecht. Dan maar dobbelen? Da's ook weer zo wat. Kom op, wees een kerel en hak die knoop door. Allez, de tuin! Of zou ik toch maar ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten