zaterdag 28 november 2020

Trouw

 Italië laat het ff afweten. Ik heb het er lang niet over gehad, over het trouwe bezoek uit Zuid-Europese regionen. De 83 tot 99 pageviews eens in de twee dagen. Je went eraan en op een pageviewtotaal van 100 à 120 (eens per twee dagen) valt het op als driekwart ineens wegblijft. Dat honderdtal zou bij duizenden pageviews per dag een ander verhaal zijn. Maar die heimlijke illusie heb ik al een tijd geleden opgegeven. Daar is het Nederlandstalig aandeel in de wereldbevolking te klein voor ....

 Ik heb me de laatste tijd vaker bedacht, dat het maar goed is, dat mijn blog niet onderhevig is aan virale effecten. Gezien de tijdgeest zou zo'n mondiaal aandachtsmomentje enkel een berg shit tot gevolg hebben, waar ik dan ws ook nog op meen te moeten reageren. Nee, doe mij maar een handjevol -meer mag nog steeds wel!- trouwe volgers.
 
 Als 'witte', 'oude' man kan ik sowieso beter mijn toetsenbord mijden. Als het zo doorgaat maakt het niet meer uit wat je zegt/scchrijft maar is het feit dat je spreekt/schrijft voldoende om mond, pen of toetsenbord te snoeren. Ik word opstandig van het idee alleen al.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten