donderdag 19 november 2020

Volgorde

 In het kader van de winter- en kerstvoorbereidingen eens bedenken waar ik me vandaag op ga storten. Keuze te over maar hoe zit het met de prioriteiten? De tuin is definitief tweede plan voor als ik niks anders meer te doen heb of het ineens een prachtige dag is. Aluminium rot niet en heeft zodoende ook geen prioriteit. Het spul ligt op de binnenplaats enkel in de weg en gaat als nekbreker fungeren als er een partij sneeuw overheen ligt. De tussenkelder rukt wat dat betreft al wat meer richting de schijnwerpers. Daar moet vanalles en om te beginnen orde geregeld worden.
 
 Dat geldt ook voor het gastenhuis en daar wil Mariana bovendien haar rozen in pot parkeren voor de winter. Niet in de warmte van het gestookte deel van de schuur. Dat is een paar rozen vorig jaar niet goed bevallen. Mn de weg terug naar buiten in het voorjaar heeft d'r toen een paar de das om gedaan. In het gastenhuis vriest het gewoon als het buiten onder de -10 is, maar dat kunnen de rozen goed hebben. Bovendien is het de lichtste plek in het hele huis en dat is nooit verkeerd.
 
 Ja, ik denk dat er duidelijkheid en richting ontstaat in de bedoelingen van het bezig zijn. Zou mooi zijn als we dan in een week of twee eindigen in de schuur en we ondertussen nog niet getrakteerd zijn op een portie sneeuw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten