zondag 29 november 2020

Profieltechnisch

 Het is dan weliswaar zondag maar het niet zo nauw genomen met het rusten. Het alu-spul zat me nog dwars. Het laatste wat ik nog buiten te doen had. Na de lunch mezelf in het nekvel gepakt en naar buiten gezet. Meer dan een uur heeft het niet gekost. Belangrijker is, dat een groot deel van de profielen nu door mijn handen is gegaan. Straks de handleiding nog een keer bekijken en zien hoeveel ik herken en daardoor weet waar ze in de constructie terecht moeten komen.

 Enkel het langste deel ligt nog op de binnenplaats. Het is een pakket van 20 bij 15 cm (ongeveer) en had, als het enkel gevuld was met een paar enkelvoudige profielen, volgens mij te hanteren moeten zijn. Nu niet. Daar is het te zwaar voor en dat is vreemd. Ws zitten meerdere profielen en misschien ook ander spul in elkaar geschoven in het pakket. Ben dat in elkaar schuiven van profielen al meerdere keren tegengekomen bij het verplaatsen.

 Nu heb ik de keuze om het pakket uit te pakken en in hanteerbaardere delen te verplaatsen òf ik laat het pakket heel en liggen waar het ligt. De eerste mogelijkheid zou geen probleem zijn als het pakket uit delen bestaat die niet direct met elkaar te maken hebben. Is de inhoud van het pakket wel een set onderdelen die direct met elkaar te maken heeft, is het misschien slimmer om het als pakket de winter door te laten gaan. Vooralsnog heb ik geen idee en de bestickering van het pakket maakt het niet duidelijk. Morgen in alle rust eens naar kijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten