dinsdag 10 november 2020

Mistig

 De ene ochtend met dichte mist na de andere. Het is de tijd van het jaar ervoor. Het maakt de toch al steeds kortere dagen nog korter. Qua buitenmogelijkheden. Vanuit de schuur kan ik het einde van de tuin maar met moeite ontwaren. En wat zal dat zijn? Een meter of dertig à veertig? Weer voor een 18e eeuwse kerkhof of gewoon ergens in Wales of Schotland. Hier vind ik het niet passen. Het zou helder blauw moeten zijn met de witte toppen van de Karpaten aan de rand van het beeld.

 Straks eens zien hoe lokaal het is. Het zou niet de eerste keer zijn, dat geen mist meer te bekennen is als we Coves een eindje achter ons hebben gelaten. Voor de rest gaat het niet veel uitmaken vandaag. We gaan wereldse zwemen op snuiven in stadse omgeving. Het is een beetje het virus uitdagen, maar die ene keer in de 2-3 weken het dorp uit is toch bijna een must. Niet zozeer voor de boodschappen deze keer, maar gewoon om er uit te zijn.

 Snap die mensen niet die zich onder deze omstandigheden ook nog zoveel mogelijk online in huis halen. Sowieso al niet maar nu helemaal niet. Voor je het weet heb je andere buren en hebt dat niet meegekregen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten