donderdag 28 mei 2020

Verplaatsing

 Ongekende flexibiliteit! Tussen de buien door mijn klusje met de spandraden geklaard. Mijn dag kan niet meer stuk. Misschien nog wat in de schuur rondstruinen, maar het hoeft niet. Ik heb er lang over gedaan. Heb het idee meermaals aan met geestesoog voorbij laten trekken. Het afgekeurd. Bijgesteld. En uitvoerbaar gedacht onder voorbehoud. Tot op het laatst zijn er kleine aanpassingen en veranderingen doorgevoerd. En dan de uitvoering. Et Bingo. Haast perfect. Dat doet goed. Is kicken.

 Klus wegstrepen, op naar de volgende. Ook daar is het denkwerk al uitgebreid geschied en wacht enkel de uitvoering. Dom doewerk. Stenen stapelen. De overburen na bijna twee jaar verlossen van mijn teveel aan bestratingsspul. Maar dat is terzijde in feite. Het spul moet gewoon naar binnen èn direct het begin zijn van een opruimingactie op de binnenplaats. Een tigtal vierkant meters tussen woonhuis en schuur, de plek waar oa de septictank in de grond is gemaakt, ligt al net zolang vol met allerlei overgebleven bouwmaterialen als de bestratingszooi op de stoep van de buren.

 Het is ook de plek waar Sammy en Katrien begraven liggen. Tijd om dat niet alleen op te schonen maar ook op een nette manier in te richten, incl. gedenkstenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten