dinsdag 26 mei 2020

Deels

 De rode port is er vandaag nog niet van gekomen. Tegen de vooruitzichten in toch wel iets kunnen doen. Kortom aan mijn streven voldaan. Helaas weer een materiaalprobleempje. 3,5-4,0-5,0 mm. Het eerste te dun, het laatste te dik en het middelste niet te krijgen. Geen zin om direct aan het improviseren te slaan. Dus een stap terug en eerst maar een zien of die 4 mm niet alsnog ergens vandaan te halen zijn. Maar weer een klus die niet direct afgemaakt kan worden. Heb daar meer last van.

 Zo doe je iets en eigenlijk ook weer niets. Gelukkig betreft het de verticale spankabels voor de druif op de binnenplaats en die zijn nog nauwelijks nodig. De druif zal me een paar dagen extra wachten op een jaar of vier dan ook niet kwalijk nemen, denk ik zo. Ik twijfelde in Hornbach al over de dikte van de kabel en bij twijfel moet je het dus maar ff vergeten. Blijkt maar weer.

 Het deel van de klus dat wel geklaard is, maakt dat de ladder naar de schuur kan. Ik naar de verdieping kan zonder mogelijk halsbrekende toeren en zooi een verdieping hoger kan worden gestald. Dat schept toch weer nw perspectief voor de komende dagen. Het loopt vandaag niet dood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten