zondag 31 mei 2020

Lat

 Dit was het. ik ga het toekomstige pogingen niet moeilijker maken dan een 31-mnd met volle bak al is. Het is als het wereldrecord polsstokhoogspringen met één centimter verbeteren. Van nu af aan is 157 het te kloppen aantal bijdrages. Een beetje zinvolle bijdrages wel te verstaan. Hetgeen een zeer rekbaar begrip is, maar geen geintjes dus die alleen maar bedoeld zijn om het aantal blogbijdrages getalsmatig op te voeren.

 Heb ik er naar toe gewerkt deze mnd? Soms wel. 'Nog ff die vijfde eruit persen' is wel een aantal keer voorgekomen. Is niet netjes. Wie moet ik mijn verontschuldigingen aanbieden? Of speelt dat pas voor de erfgenamen van mijn erfgenamen over een jaar of 75? 2095 .... bijna aan de vooravond van een volgende eeuwwisseling. Zo ineens trek je het je eigen belevingswereld binnen. Raar idee. Net geen honderd jaar na de storm die direct bij aankomst de bijl zette aan de voet van onze Franse droom. Het enige wat nu nog mist is een 'wormhole' en dan hoppa, opgebeamd worden zonder Scotty.

 Hoe zou de wereld dan uitzien? Zouden dan eindelijk de vliegende transportmiddelen van de Jetsons gerealiseerd zijn? Of zitten we dan in een wereld à la The last of us? Als ik nog 25 zou zijn, leek dat laatste me wel een uitdaging. Nu maar niet, wormhole of geen wormhole. Ik hou het bij mijn wortels en de kwakkelende bonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten