woensdag 20 mei 2020

Reisvoorbereidingen

 Gezien de omstandigheden akelig fris en op tijd uit de veren. Weeronline meldt 32,7 mm voor vandaag en geen enkel droog uur. Nou, het regent niet ...  Maakt ook niet uit. Niet dat ik gerekend had op dekking van de regen, maar plensweer op weg naar Sibiu zal vast de hoeveelheid controles verminderen. Ws zelfs tot nul, net zo als een paar weken geleden. Maar we hebben nog ff. Mariana moet nog boven water komen. Dat heeft zo haar tijd nodig.

 Weer een papier invullen. We verlaten tenslotte onze lokatiteit en de reden valt nu onder het kopje 'Anders'. Handschoenen mee. De laatsten. Dat is één van de redenen om stadwaarts te trekken. In Agnita zijn ze al weken niet verkrijgbaar en op de een of andere manier is dat de enige maatregel, die me wel zinnig lijkt. Afgezien van een mondkapje in de metro op spitsuur, maar zoals eerder al geconstateerd heeft Coves geen metro.

 Het ritueel van sleutels pakken en papieren mee is een stuk uitgebreider geworden. Ik zou de mondkapjes bijna vergeten. En moeten we nu voor de zekerheid ons temperatuur meten voor we de deur uit gaan. Men is hier van de pot gerukt. Nu we het toch over de pot hebben ... Ach, nee, laat ook maar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten