woensdag 20 mei 2020

Overzichtelijk

 Straks op de hondenronde zien òf maar hopelijk vooral toch hoe de kas de plensbuien van vanochtend heeft doorstaan. Natuurlijk hoop je, dat je ingrepen de eerdere problemen hebben verholpen, maar het blijft een geïmproviseerd iets en het zal nooit de gewenste perfectie bereiken. Een stap of wat dichterbij zou al mooi meegenomen zijn.

 Voorlopig geen zorgen over het water geven. De net weer gezaaide bonen hadden zelfs niet opgeweekt gehoeven. Maar soit. Nw courgette-zaad gekocht, van de vier gezaaiden is er ééntje opgekomen, en bij Hornbach op een paar meerjarige kruisbesstruiken gestuit. Gelijk meegenomen. Een beetje tegenwicht tegen al het gebloem van Mariana.

 Dat we gisteren al het gezaagde hout klein hebben kunnen hakken en al het kleingehakte hout ook direct hebben kunnen wegwerken in zakken en naar binnen zetten maakte, dat het geplens me vanochtend weinig deed. Zo moet het verder. Kiezen. Aanpakken. Afronden. Opruimen. Het ging nog net niet fluitend richting Sibiu. Daar was het te vroeg voor in de ochtend. Het geeft vertrouwen in de rest van de zomer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten