vrijdag 22 mei 2020

Keuzerijkdom

 Prachtige dag, morgen nog mooier en vervolgens kwakkelige voorjaarsweer voor een week of twee, inzoverre je voorspellingen zover vooruit enige zeggingskracht kunt toedichten. Kortom een grote verleiding om in de tuin aan de slag te gaan, direct of indirect. In ieder geval buiten bezig zijn. De kale kruin beschermer op en aan de slag .... straks.

 Maaien moet weer (oa). Ja, het plannen volledig buiten de deur houden is een haast onmogelijke klus. Als het me lukt het tot dezelfde dag te houden als de uitvoering zou moeten geschieden, doe ik er voorlopig niet al te moeilijk over. Maar dan wel met mate. niet van die planningen voor een dag, waar je vervolgens een week mee bezig bent.

 Het keuzespectrum behelst onkruid verwijderen, maaien, hout herstapelen, sloopzooi sorteren, spankabels voor de druiven bevestigen, zwembad leeg en schoonmaken, bestratingsstenen naar de schuur verplaatsen, septictankplaatsje leeg en schoonmaken, oud meubilair uit de weg weten te zetten, laatste correcties aan de kas en alles wat me nu ff niet te binnen schiet. Verveling krijgt pas een kans na 2027. Op z'n vroegst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten