dinsdag 26 mei 2020

Misleiden

 Oeps, met Europa bezig zijn voordat ik goed en wel wakker ben. Een horrorscenario. Zal aan het druilerige weer liggen. Kan me geen andere associatie voorstellen, die me in een dergelijk ongewenste richting weet te sturen. Maar misschien toch prettiger om het dichter bij huis te houden. Handiger ook. Vervelend, at ik voor de zomer geen regenscenario heb uitgewerkt.

 Nu is het ff zoeken en ook weer schakelen. Hadden we misschien toch de binnenplaats moeten overkappen? Een griezelidee. Ik heb nu al vaak zo'n opgesloten gevoel met de poort, de gebouwen en schuttingen rondom. De hekwegpoort richting de tuin is een verademing. Helaas ook letterlijk door het tochtgat dat we gecreëerd hebben, maar dat neem ik voor de doorkijk, het uitzicht en de openheid op de koop toe.

 Neemt niet weg, dat een hoop beweging buiten om gaan. Wat bij regen één keer niet erg is, maar bij regelmaat vervelend en nat is. Kortom het nodigt niet uit is zelfs beperkend. Rummikub en een glaasje port voor de openhaard krijgt zo al gauw iets aantrekkelijks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten