vrijdag 20 december 2019

Warmlopen

 Niks geen hout gehakt. Zelfs van de afwas is het niet gekomen. Tel uw zegeningen en niet wat er niet van is gekomen. Voor dat laatste hebben we morgen, overmorgen en indien nodig verder. De planning comprimeert dag voor dag. Je zou er stress van kunnen krijgen, ware het niet, dat de ervaring heeft geleerd, dat een beetje druk op de ketel wonderen kan doen. Hoe het ook loopt, het komt altijd goed. Mocht het nodig zijn worden dingen aangepast, omgegooid, verwisseld of zelfs weggestreept.

 Morgen de kleine lokale producenten. Zondag het huis. Maandag de feitelijke boodschappen. Dinsdag vrij, maak er een uitloopdag van. Verder dan de Penny zoek ik het dan niet meer. Zo bescherm je jezelf. Morgen is gewoon leuk en kan tot (kleine) veranderingen in de menu's leiden. Zondag is een kwestie van doorbijten. Maandag een marathon. En dinsdag uitpuffen en inventariseren.

 In de nacht van 22-23 december spelen we voor Kerstman in de directe omgeving van ons huis. In de nacht van 23-24 is er een nachtmis. Ik twijfel nu of die pas om 3 of 4 uur begint of al om middernacht. Het ene is volgens mij met Pasen en het andere met de Kerst. Mariana zal daar uitkomst bieden. Of ik me er toe kan brengen, is de vrg. De priester springt een gat in de lucht, als hij mij in de kerk ziet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten