maandag 23 december 2019

Vollopen

 Voor negenen op de parkeerplaats van de Shopping City in Sibiu. Op dat tijdstip is alleen het deel van de supermarkten geopend. De parkeerplaats was niet bomvol maar ook niet bepaald leeg. Na een paar kleine rondjes een acceptabele plek gevonden om na de strooptocht door de supermarkten niet al te ver te moeten leuren met een karretje, waarvan in vele gevallen minimaal één wiel niet lekker loopt.

 Geen boodschappenkarretje te bekennen. Normaal gesproken staan er buiten 8 twintig meter lange rijen. Nada. Wel eentje kunnen scoren en binnen toch niet het idee, dat er zoveel mensen bezig waren karretjes vol te laden. Wel veel mensen, maar geen blokkerende massa's.

 Tijdens het afwerken van mijn lijstje met een scheef oog in de karren van anderen gekeken. De wagentjes met speciale spullen waren een uitzondering. Het merendeel was gewoon gevuld met wat volgens mij anders ook gekocht zou worden, alleen net iets meer van alles. Veel foute frisdrank, natuurlijk bier, vele zakken pufuleti, cozonac, chocola waar je de cacao in moet zoeken, etc.

 Om een uur of elf konden we met moeite de parkeerplaats verlaten. De echte drukte moest volgens mij nog komen. Blij dat ik er morgen niet hoef te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten