zaterdag 28 december 2019

Finishen

 En nu? Drie dagen vrolijkheid om het jaar feestelijk Af te sluiten? Enkel vrolijke en/of leuke en/of optimistische en/of veelbelovende stukjes aan het blog toevoegen? Altijd wel in voor een uitdaging. Vrees echter, dat ik mijn kruit verschoten heb met het benoemen, dat ik me verheug op het werken in de tuin. Dat wordt naarstig zoeken, is mijn eerste indruk, die maar zelden de roos mist.

 Nu zou de avond het goede moment moeten zijn om daar mijn gedachten over te laten gaan. Als ik 's ochtends de ogen opsla geeft het enthousiasme normaliter niet-thuis. Misschien biedt het programma nog enige ondersteuning of aanknopingspunten. Moet het wel eerst opgesteld zijn. Daar ben ik pas vagelijk mee bezig geweest.

 De standaard huishoudklussen zullen niet of nauwelijks bijdragen aan een feestelijke onderwerpkeuze en verwoording. De extra's zijn nog ongewis op de levering van de Tv en het boodschappen doen voor Oudjaarsavond na. En eigenlijk heb ik geen zin om voor dat laatste weer naar Sibiu te rijden. Kortom een uitdaging om er met het aanbod van de Penny en kleingrutters iets van te bakken. Met een beetje goede wil .... Dat geldt ws voor de aard van de laatste bijdrages voor jaar ook!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten