dinsdag 31 december 2019

Punt!

 Nog 2 uur en 48 minuten. Op het tweede scherm de Dumpert TopZoveel 2019 lopen. Wat komt daar een hoop onzin voorbij en mensen herinneren zich blijkbaar video's van twaalf jaar geleden of meer. Wat me ook opvalt, is, dat de nodige video's er dubbel in zitten. Dat zou er toch uit te vissen moeten zijn of is het zo'n laatste minuten werk, dat daar geen tijd voor genomen kan worden?

 Verder een rare smaak met een hoop achteraf aangepaste video's, Andere tekst, verknipt beeldmateriaal, etc. Een oudejaarsconference is natuurlijk ook niet alles, maar van vorig jaar herinner ik me gewoon opnames van komische en/of ongelukkige momenten. Vallende mensen en leuke momenten met dieren. Verteken ik dat nu of is het dit jaar echt het jaar van het video plak- en knipwerk? En volgend jaar dan? Deep fake?

 Langzaam tijd om het blog voor dit jaar af te sluiten. 2018 gepasseerd in aantal bijdrages. Voor het eerst een mnd met gemiddeld 5 bijdrages afgesloten. Zelfs met een minimaal plusje. Wat wil ik qua blog nog meer?

 Ik ga niet in de details duiken, maar ik heb jaren gehad die vele malen slechter waren. Weer stappen vooruitgegaan. Helaas kan dat nog steeds. Op naar 2020 en de rest, mocht ik daar behoefte toe voelen, in de terugblik.

 Update (01-01-2020): Eerste mnd met 5 bijdrages per dag gemiddeld was oktober 2018. Wel correct blijven manneke!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten