dinsdag 31 december 2019

Countdown

 Laatste dag van 2019. Kan uren aftellen, mocht ik willen. Helemaal niks voorgenomen voor vandaag. Zou naar Sibiu kunnen voor een HDMI-kabel of het hout om de hangconstructie voor de Tv aan het dak te bevestigen. Niet meegeleverd met de Blu-ray speler. Ik bedoel de kabel niet het hout. Nu is er één zo'n kabel in huis, die zowel voor mijn Pc-scherm als voor de Tv dienst moet doen en dat kan niet tegelijkertijd tijd. Òf ik achter de Pc òf Mariana voor de Tv.

 Typisch zo'n ding waar je niet voor in Agnita moet zijn. Voor het moment echter niet de 100 km rijden ervoor over om zo'n ding te regelen. We behelpen ons wel. D'r is meer te doen dan voor de Pc te hangen. Of dat ook geldt voor de Tv zou ik niet weten. Me om te beginnen over de oliebollen buigen, tenminste over het deeg maken èn het schoonmaken van de frituurpan. Mariana's frituurpan die op een van haar scholen is achtergebleven, waar ze tot van de zomer les heeft gegeven oa in de kennis van gerechten en koken. Haar vak, technologie, had een hoop speelruimte qua invulling.

 Maar de keuken dus. Ik denk, dat ik me daar zoet ga houden vandaag. Oliebollen en andere knabbelhapjes regelen opweg naar het welverdiende glaasje champagne over 12 uur en 49 minuten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten