zondag 15 december 2019

DLC

 Ga ik de ETS2 uitbreiding idvv The road to the Black Sea online regelen of wacht ik tot het verkrijgbaar is via Amazon of Bolletje? Het verschil is minimaal maar misschien doorslaggevend: een plastic doosje, een aantrekkelijke voorkant en de software-sleutel, want om meer gaat het niet, zit binnenin op een 4-kleurendruk foldertje. Uiteindelijk is en blijft het een (gedeeltelijke?) download vanaf het Steam-platform. Bij online aanschaf blijft het beperkt tot een email met een code. Bovendien moet ik dan mijn verlopen Paypal-account opnieuw aanvragen. Dat laatste staat me nog het meeste tegen, volgens mij.

 Ik geef me de tijd om beide alternatieven tegen elkaar af te wegen. Voor de feestdagen ga ik er niks mee doen. Stel dat ik er helemaal 'weg' van ben, zit ik straks digitaal over Roemeense en Bulgaarse wegen te karren ipv lekker te koken en gewoon gezellig te zijn. Geen goed idee. Ws is in januari het aantal aanbieders ook groter en kan ik de DLC dichter bij huis regelen.

 Ondanks het ontbreken van Sibiu, eigenlijk het hele hart van Transylvanië, kriebelt het idee voldoende om me te laten verleiden tot aanschaf. Het stukje Turkije doet me niet veel. Bulgarije daarentegen ben ik wel weer benieuwd naar in alle beperktheid van de presenatie. Ik zie me nog wel eens in die richting afzakken voor een kort verblijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten