zondag 29 december 2019

Speels

 In alle rust en naar tevredenheid voor het eerst sinds een aardig aantal weken weer een paar uur heen en weer gesjeesd door Europa. In de tussentijd nog wel een ritje gemaakt of een deel ervan als het van helemaal zuid naar ergens in het noorden ging. Meer van die momenten om de dag af te ronden voor ik onder het dekbed kroop.

 Het is nog steeds heel leuk om te doen. Het ontspant, geeft de geest de ruimte, maar het meeslepende van de eerste weken, de neiging naar het verslaafd raken is voorbij. In het nwe jaar de uitbreiding regelen en dan de echt aller-, aller-, allerlaatste twee garages toevoegen. Een druppel op een gloeiende plaat maar je moet wat, als je dik 120 miljoen euro op de bankrekening hebt staan. Meer garages, meer inkomen, kortom enkel een verergering van het 'probleem'. Ongeveer de helft van de chauffeurs zit inmiddels op hun maximale kunnen en zullen niet nog meer gaan verdienen voor dezelfde ritten. Maar wat zou het met een dagelijkse winst die meer en meer tegen de 600K aanschurkt. In-spel-dagen wel te verstaan, die tegenwoordig met regelmaat meerdere werkelijke dagen omvatten en (heel) soms zelfs weken. Dat is omgekeerd geweest.

 Maar leuk dus. Het enige Pc-spel wat me momenteel nog bezig houdt. Tegen de Witcher III moet ik me nog weer eens aanbemoeien. Moet gewoon weer opnieuw beginnen en vooral niet in het spel meegaan in de betekenis van me mee laten slepen door de hoofdlijn, dan loop je vroeger of later vast en moet je terug. En dan is er nog iets met een kaartspel, waar ik nog helemaal niet mee bezig ben geweest. Teveel omvattend? Te traag? Misschien. Toch een soort trend met RDR_2 en het onlangs verschenen Death stranding. Gelukkig daar niet automatisch meegegaan in de jubelverhalen. Het laatste spreekt me bij nader inzien helemaal niet aan en bij RDR_2 twijfel ik nog mn omdat de PC-versie schijnbaar nogal wat manco's kent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten