maandag 16 december 2019

Grijs

 Qua temperatuur klopt het wel. Vanochtend de honden uitgelaten zonder handschoenen. Qua weerbeeld voor de rest is die voorspelde prachtige dag nergens te vinden. Ok, het regent niet. Dan zou het helemaal mauw zijn geweest. Maar ook nu geen haast om me naar buiten te werken. Alle tijd om op mijn dooie gemakkie binnen te doen wat gedaan moet worden en hopelijk is het dan buiten in de goede richting bijgetrokken.

 Rommel genoeg. Je hoeft de teugels maar 3-4 dagen te laten vieren en de keuekn lijkt meer op een Augiasstal. Ergens heeft die plek een verkeerde magneet werking. Scheelt ook, dat ik niet alleen ben. Behalve meer zooi, wordt het ook overal neergepleurd waar plek is ipv een beetje netjes in en op elkaar gestapeld. Ik heb dat eerst nog in goede banen proberen te leiden, vervolgens zelfs alles maar steeds weer gecomprimeerd, maar uiteindelijk heb ik het opgegeven cq me erbij neergelegd, dat alles meer dan acceepteren dweilen met de kraan open is dan wel vechten tegen de bierkaai.

 Ik doe dat niet gauw. Misschien is dat wel de eerste keer in mijn leven, dat ik zo inschikkelijk ben geweest naar desinteresse van derden. De befaamde eerste keer, maar mooi niet dat eerste schaap over de dam. Je kunt het ook overdrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten