maandag 30 december 2019

Volgorde

 De Tv is eindelijk gearriveerd. Net geen kerstcadeau voor 2020 geworden. Maar wat een gevaarte. We wisten dat het ding niet klein was, moest wel ivm de afstand van kijken. We wisten ook dat het in de beperkte ruimte van de slaapkamer meer indruk zou maken dan in de zee van ruimte in de winkel. Maar toch, skikken. Na de jarenlange selectieprocedure is dit stap twee. Nu het ding op z'n plek monteren. Stap drie.

 Zoals tegenwoordig bij al de produkten van naam, faam en vooral prijs was uitpakken een kunst op zich. Bij het naar binnen dragen was het ff schrikken vanwege het gewicht. Bij de aankoop hadden ze het ivm het ophangen over 25 kilo gehad, maar deze doos woog beduidend meer. Ook meer dan de 28 kilo die op de verpakking stond. Boodsdoener bleek de voet te zijn, waar wij helemaal niks mee willen.

 Na de voor geestelijk minderbedeelden ontworpen pictogrammen gevolgd te hebben, stond niet veel later het scherm in de slaapkamer 2-3 meter lager dan waar het ding moet komen. Dat gaat nog een weekje werk kosten mn qua passen en meten vòòrdat de eerste schroef aangedraaid kan worden. Zelfs het materiaal is nog niet allemaal in mijn bezit. De stomme aanschaf krijgt zowaar iets spannends.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten