donderdag 19 december 2019

Deels

 Natuurlijk was het gewenste spul weer niet ter plekke aanwezig en moet het uit Boekarest aangevoerd worden. Soit. Een week extra op een jaar of twee dubben cq voor me uit schuiven is de wereld niet. Het bevestigingssysteem ziet vertrouwenwekkend uit. Kan 75 kilo hebben.. Dat zal ongeveer tweemaal de kijkkast zijn, misschien zelfs meer. Gelijk maar een Blu-ray speler erbij genomen. Eentje zonder 25 boxen.

 Redelijke score voor een dag met zo'n lange aanloop. Voor hetzelfde geld was het om de een of andere moeilijk te reproduceren reden weer afgeketst. Niet dus, maar we zijn er nog niet. De beoogde plek moet nog ophang-klaar gemaakt worden. Iets met verbindingen tussen dakspanten. Blijken die niet aan standaardmaten te voldoen. En ik hoef maar tweemaal iets van een cm of 70. De aannemer stelde voor om eens in de stapel hout te kijken, die in de tuin ligt.

 Daar had ik niet aan gedacht. Ik moet eerlijk zijn. Maar dat hout is minimaal nat en grijs en met minder geluk gewoon deels rot. Ideaal is anders, maar ik zal het een kans geven en morgen een blik op de stapel werpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten