maandag 14 oktober 2019

Verspilling

 Weer een dag die verloren gaat aan een invulling die me nu gewoon niet uitkomt. Maar ja, dat weet je niet als je 6 mndn geleden een afspraakt maakt. Het inhalen van een achterstand is altijd al een tijdrovende bezigheid vergeleken met het behouden van een voorsprong of gewoon 'op schema' liggen. Weer dik vier uur rijden voor 10 minuten controle.

 In theorie zou ik om twee uur terug moeten kunnen zijn en iets zinnigs kunnen doen met het laatste stuk van de dag. Helaas werkt het zo niet. Je komt niet aan, loopt naar binnen en vertrekt weer. Als het wachten tot een half uur beperkt blijft heb ik alle geluk van de wereld. Dat is een hoofdprijs. Waarschijnlijker is anderhalf à twee uur en het zou niet de eerste keer zeer, dat ik dan hoor dat het helemaal niet door gaat. Daar ga ik maar ff niet vanuit.

 Targu Mures. Op zich geen verkeerde rit. Mistig begin, dus goed weer ws. Toch had ik vandaag liever in de tuin gestaan of desnoods aan het aanrecht. Met een beetje geluk gaat dat laatste nog wel lukken. Itt buiten hebben we binnen lampen voor het geval de zon het voor vandaag voor gezien houdt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten