donderdag 10 oktober 2019

Overblijfsels

 Wat een puinhoop is het in de keuken. Jan Steen zou z'n hoofd gegeneerd afwenden. Sambalproductie in voorbereiding en het slagveld van het wijn-Lazerusje. En het was net allemaal zo netjes en opgeruimd. Er was zowaar meer plek vrijgekomen dan er voor Portugal beschikbaar was. Niks meer van terug te vinden.

 Ga ik me daar vanavond tegen aan bemoeien? Dacht het van niet. Ook morgen andere plannen. Dus dat wordt weekeinde. Hoewel, dan moet weer vanalles doorgedraaid worden. Wijn maken is momenteel de orde van de dag. Lijkt het wel. Mag hopen dat de rest geen problemen geeft. Rap doordraaien. Paar dagen laten staan en begin volgende week in de fles. De grote gistingsfles wel te verstaan. Niet genoeg champagneflessen om de boel gistende te bottelen.

 Blij dat het hele gedoe resultaat lijkt op te leveren. Maar wat een heisa zeg. Was ik met appels, peren, pruimen, abrikozen, kersen of weet ik wat aan de slag geaan, had ik me er iets bij kunnen voorstellen. Maar druiven ....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten