zondag 20 oktober 2019

Simulatie

 Na weken rust gisteravond weer eens achter het stuur gekropen en Europa doorkruist. Het lekker rustig relaxte gevoel wilde niet verschijnen. Het was meer racen naar het eindpunt dan rustig genieten van het langsschuivende landschap. Ik zal de smaak nog ff de tijd geven.

 De programmamakers bleken ondertussen niet stilgezeten te hebben. Ze gaan Sardinië toevoegen en een nwe update staat in de steigers. Een update waarin je in één oogopslag kunt zien, waar al je chauffeurs uithangen en onderweg geconfronteerd kunt worden met omleidingen ... Ze proberen het steeds levensechter te maken. Nu alleen nog iets met het uit zijn voegen barstende banksaldo. De 100 mln grens is definitief doorbroken. Met normale uitgaven en vlootvernieuwing raak ik daar niet meer onder.

 Ik wacht met spanning op de uitbreiding richting Istanboel. Die is echter niet voor nop en kan ik ook niet met ingame-geld betalen. Daar schieten de makers natuurlijk ook weinig mee op. Maar enige creativiteit qua geldbestedingsmogelijkheden zou wel prettig zijn, hoewel het voor mensen met honderden miljoenen op de bank ws al te laat is. En geldboetes van 1100 euro ... ach, ik tik ze af en sta er verder niet bij stil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten