zaterdag 26 oktober 2019

Ochtendfris

 Vroeg de tuin in. Vroeg klaar. Gaat het zo werken vandaag? De zon begint net een beetje door de ochtendmist heen te breken. Fris en vochtig. Geen goede combi om in de grond te wroeten. Bij de ochtendronde met de honden is het zo fris, dat ik mijn handen afwisselend in mijn zakken probeer te houden. Wat dat betreft is het niks te vroeg, dat de honden inmiddels vrij kunnen lopen op de nwe route. Lijnen om m'n nek en de handen in de zakken.

 Met mijn handen in de zak is het moeilijk spitten. En was het alleen spitten, was het ws nog wel te doen. Er moet echter ook een hoop wortelzooi uit de grond gehaald worden. Dat betekent vuile, soit, natte en dus koude vingers. Nee, doe maar mooi nog eerst een koffie. Misschien zelfs eerst nog een blik in ETS2. Ik wacht met spanning op de update. Dat krijgen die lui mooi voor elkaar met de manier, waarop ze hun nieuws de wereld insturen.

 De vorige keer ging de stap van bèta naar update verrassend snel. Daar ga je dus een beetje vanuit. Gevolg is, dat het nu langer duurt, dan je lief is, terwijl het ws nog ruim binnen de verschijningstijd van de vorige update is. Maar goed, dat checken kost nog geen 30 seconden. Dat zet qua extra tijd binnenshuis geen zoden aan de dijk. Gewoon niet zo'n watje zijn, zeg, en aan de slag!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten