dinsdag 22 oktober 2019

Bijwerken

 Weer prachtig weer en we gaan dat nog een paar dagen zo houden. Gebruik van maken dus. Gisteren het tweede perceeltje van onkruid ontdaan. Spitklaar kortom. Ik ga me daar vandaag aan wagen, maar niet direct het hele veldje. Ziet er prachtig uit de geschoonde en deels al omgespitte delen van de tuin. Stukken beter dan de tuin vol onkruid de winter in zien gaan, omdat je die slag weer een keer verloren hebt.

 Minimaal 3 perceeltjes schoon de winter in krijgen zou mooi zijn. Meer mag altijd, minder liever niet. Anders moet ik in het voorjaar alsnog direct met de spade aan de slag om de eerste groenten (uien, tuinbonen, spinazie) in de grond te kunnen stoppen. Maar ik wil natuurlijk meer en niet alleen in de tuin. De houtzooi moet eruit. Ik moet dat 'willen' om zien te zetten in daden. De smaak van het doen herpakken en het niet alleen bij denken en aanschouwen laten.

 Het vreemde is, dat ik van achter de Pc of nog gelegen in bed hele lijsten aan mijn geestesoog voorbij kan zie trekken van wat gedaan moet worden en dan later op de dag kan rondlopen en geen idee heb, wat ik nog zou kunnen doen. Raar trekje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten