dinsdag 18 december 2018

Mode

 Fantoomkwetsbaarheid .... wat moet je daar weer mee. Een nwe vorm van dat gelul, dat je je kwetsbaar moet tonen? Zoiets. Altijd al mensen strontvervelend gevonden, als ze zielig gingen doen voor een beetje aandacht. Dat zoiets ingezet wordt als PR om spullen aan de man/vrouw te brengen zegt een hoop over de verdorvenheid van de tegenwoordige tijd.

 Ipv je rug te rechten en te laten zien, dat je bij een beetje tegenslag niet direct bij de pakken neer gaat zitten, moet je laten zien dan wel doen alsof je ook ergens best wel een beetje last gehad hebt, ooit, van ruggegraatverweking om al die zwakke typetjes van tegenwoordig vooral niet op hun buitensporig lange tenen te trappen over hun meestal zelf bedachte slappe ruggegraat. Zum kotzen!

 D'r zit een hoop verstandigers tussen verzwijgen en er mee te koop lopen. Maar in alles en meer en meer overal geldt dat vooral steeds rekening gehouden moet worden met de zg slachtoffers. Als je gepest wordt, moet je van je af leren bijten en niet het pesten verbieden. Als je niet uit de kast durft te komen, blijf je er lekker in zitten. Het ben jij die de wereld het hoofd moet bieden niet omgekeerd. Helaas wordt het omgekeerde tegenwoordig 'normaler' gevonden. Ik word moe van het voor alles en iedereen begrip moeten hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten