woensdag 19 december 2018

Dichttimmeren

 Het vordert. Met een speleologen- of mijnwerkershelm had ik nog een paar uur kunnen doorgaan. Maar ik vind het voor vandaag wel mooi geweest. Het gaat langzamer dan verwacht en veel langzamer dan gewenst. Een hoop heen en weer geloop voor het passen en meten tbv het zagen. In feite mag ik niet klagen. De kwaliteit is niet verkeerd en gaandeweg de finesses van het werk in de vingers gekregen. Ben het klussen niet verleerd.

 Temperatuur viel niet tegen. De laatste paar uren zelfs geen koude vingers of tenen meer gehad. Het enige vervelende is de platgetrapte en tot ijs verworden sneeuw. De heen en weer beweging werd in de loop van de dag iets tussen lopen en glibberen in. Maar als dat het enige minpuntje blijft, ben ik een tevreden mens.

 Morgen eerder in de benen. Of het mij gaat lukken om het werk morgen af te ronden waag ik te betwijfelen, maar een poging wil ik wel wagen. Zou prettig zijn als ik niet ook nog het grootste deel van vrijdag bezig ben. Voor je het weet is het stressen voor het vertrek en als ik ergens een bloedhekel aan heb is het wel stressen voor een vertrek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten