zaterdag 29 december 2018

Innemen

Zien dat we vandaag de greep op de plattelands plek geheel terug in eigen beheer krijgen. Achter hondenvoer aan, stront cq verwerkt hondenvoer ruimen en de uitgegraven borders herstellen. Zelfs de schutting is niet ongeschonden door onze afwezigheid gekomen. Aan een hoek van de 5m overspanning heeft een hond geprobeerd naar binnen te komen. Net teveel ruimte tussen plank en muur denk ik, waardoor hij, want het is ongetwijfeld Bobby geweest, die naar binnen wilde, zijn kaken om de plank kon klemmen en wrikken. De schade valt mee. Beter vastzetten en dan is het voorlopig opgelost. Aan de binnenkant lag een grote blok beton. Hij zal beseft hebben, dat zijn sloopwerk geen zin had.

 Tegelkachel weer aanmaken. Hij was gisteren nog warm, dus de oppasser heeft zich ook daar tegen aan bemoeit. Net zoals de beste man de tuinkamer aangeveegd heeft. Dat was voor vertrek een grote puinhoop en is nu netjes aan de kant. En dan zien dat we de koelkasten gevuld krijgen en onszelf een paar dagen in ons 'hol' kunnen verkruipen in afwachting van 2019.

 Kan ik in alle rust over het komende jaar nadenken òf ik er iets mee wil en zo ja, wat dat dan wel moge zijn. Er is natuurlijk (nog) altijd genoeg wat gedaan moeten worden, nog meer wat zou kunnen en misschien zijn er ook nog wel dingen, die ik zou willen. Ik ga me dat, zoals net al geschreven, eens in alle rust bekijken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten