zaterdag 22 december 2018

Misstappen

 Vloeken? (Grim)lachen? Huilen of gillen? Wat zal ik doen. Eerst blijk ik -achteraf invullend- voor kerstman gespeeld te hebben, toen ik vrijdagavond in Agnita checkte of mijn nieuwe pinpas wel naar behoren functioneerde. Toen ik vanochtend het geld en mn het mapje met de bankpassen wilde pakken, zat er verbazingwekkend weinig geld in de binnenzak van mijn bodywarmer. Absoluut niet het gepinde bedrag. Nog rondgekeken, maar eigenlijk is maar één conclusie mogelijk en dat is, dat ik het merendeel naast ipv in de binnenzak heb gestoken en het dus op straat terecht is gekomen. Tja, dom. Wat kan ik er meer van maken? Erg dom, maar daar houdt het ws mee op. We kunnen nog op een klein wonder hopen en bij de politie langsgaan. Het is een kans, maar daar is alles ook mee gezegd, denk ik zo.

 Ik dacht, dat te doen als we terug zouden komen van Praag, maar het kan straks al, want de vlucht vanaf Sibiu bleek een uur voor vertrek gecanceld. Ik had het eerder kunnen weten, als ik mijn email had gecheckt, maar geen moment aan gedacht, omdat naar mijn inschatting niks aan de hand was. Niet qua weer, wat wel als reden werd gegeven. Meer dan 10 emailtjes verder is het vertrek nu tegen zeven vanavond ipv om zes uur 's ochtends. Had de nacht meer rust gegund ....

 Maar daar zijn we er nog niet mee. Overnachten in München, dan door naar Frankfurt en dan pas naar Praag. Wat een onzin. Na de ervaring laatst met het uitwijken naar Timisoara ipv landen in Cluj, denk ik, dat het beter is om in deze tijd van het jaar niet te vliegen vanaf hier. Het mag dan allemaal wel geregeld en waarnodig betaald worden, maar het kost ons nu mooi een dag Praag. Ik had daar over een half uur of wat gedacht te landen en een uur later door de oude binnenstad te struinen ipv achter mijn Pc te zitten, omdat ik maar weer terug naar huis gereden ben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten