vrijdag 26 mei 2017

Vrijdaags

 Het massage-hfdstk goed afgesloten. Als de winter invalt en ik weer meer tijd dan goed is voor mijn rug zittend doorbreng, weet ik, waar ik zijn moet. Frappant dat het de laatste 2-3 weken rap vooruitging met de vermindering van de overlast in mijn rug. Òf de beste dame had eindelijk de goede aanpak gevonden òf het zit 'm ondanks alle oefeningen toch vooral in veel regelmatiger bewegen, zelfs als dat spitten in de tuin betreft. Of een combinatie natuurlijk. Of een element dat me vooralsnog ontgaat.

 Volgende week heerlijk meer tijd te besteden aan lanterfanten in de stad. Nu bleef het steeds beperkt tot de tijd na afloop van de massage en mijn door de honden gewenste aanwezigheid in Coves aan het eind van de middag. Grof genomen bleven me 2,5 uur, waarvan het grootste deel aan terugkerende zaken verloren ging. Dierenvoer inslaan, rondje supermarkt en mensen kijken bij het genot van een koffie. En dat met de bijbehorende verplaatsingen. Krapjes vaak. Ook zonder harde afspraken moest ik, al was het met een scheef oog, de tijd in de gaten houden.

 Zien hoe dat volgende week zal zijn. Waar gaat de extra tijd in verdwijnen? Blijf ik langer zitten? Neem ik de tijd voor een lunch? Neus ik verder dan enkel in de supermarkt? Neem ik het oude centrum mee in mijn routine? Niet echt spannend, maar toch benieuwd hoe ik de zomerse vrijdag ga invullen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten