zondag 21 mei 2017

Overvloed

 Een heuse zondagmiddag-middag. Landerig, oftewel: 1) Energieloos 2) Futloos 3) Gemelijk 4) Hangerig 5) Lamlendig 6) Landziek 7) Lusteloos 8) Melig 9) Met tegenzin 10) Mierig 11) Onlustig 12) Ontevreden 13) Ontstemd 14) Onwel 15) Slap 16) Slecht gehumeurd 17) Slecht geluimd 18) Slecht gestemd 19) Slechtgehumeurd 20) Uit zijn humeur 21) Verveeld 22) Verveeld, lusteloos 23) Vervelend 24) Zeurderig 25...

 Dat zijn een hoop danig verschillende zaken. Landerig zou mn slecht geluimd zijn. Dat ligt voor mij toch anders. Doe mij 4, 7, 8, een beetje 21 en dan houdt het op. Ik zou het moeten weten, heb tenslotte al een aardig lange ervaring met zondagen achter de rug. Moeilijk een taal die zoveel mogelijkheden biedt. Was het geen zondagmiddag geweest had ik ws de DvD erbij gepakt. Nonsens, natuurlijk, maar de neiging was er ff wel. Het is dat het spul nog steeds ergens in een doos zit . En mn dan vooral 'ergens'.

 We gaan de dag in alle rust zijn gang gaan en ik hobbel mee of misschien zelfs er achter aan. Niet bezig met wat zou kunnen, al knaagt de tuin aan de randjes, moeten, op zondag niets, of ik zou willen. Had ik iets gewild was het geen landerig sfeertje geweest. Als ik al iets wil, is het een goede volgende week en kortom een zorg van morgen en niet vandaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten