donderdag 25 mei 2017

Opkomen

 Hoe kan het, dat je eindeloos met een zigeuner pingelt om de laatste Lei, achter aannemers en andere producenten aan zit om te krijgen wat beloofd is en bij de medische stand jezelf uitlevert zonder ook maar ergens voor op te komen of het nou financieel of informatief is?? Het gaat er bij mij niet in.

 Die zigeuner of anderssoortige werker mag best een paar Lei extra in zijn of haar zak steken, zolang die daar niet ongevraagd in verdwijnen. Producenten in welke vorm dan ook leveren altijd wel al kosten de laatste, allang betaalde maar nooit geleverde loodjes vaak veel moeite, maar de medische hoek hoeft van mij niet veel begrip te verwachten. Wat ik overzie accepteer ik, de rest zal overtuigend uitgelegd moeten worden. En zoals dat hier gesplitst is in overheid en commercie, betaal ik niet, als ik geen resultaat in mijn handen heb. Weer zo'n terrein waarop persoon en geschiedenis Mariana's en mijn benadering mijlenver uit elkaar laat gaan.

 Iemand weken op een onderzoek laten wachten (en in de tussentijd geen ondersteuning aanbieden) in een situatie waarin direct handelen gewenst is, kan al niet op mijn goedkeuring rekenen. Dan een duur apparaat zijn werk laten doen en vervolgens te lui zijn om direct de resulaten te presenteren riekt naar minachting: "Kom maar terug trut, wij hebben daar nu geen meer zin in." En dat allemaal voor zoete koek slikken terwijl je een paar uur daarvoor nog op hoge poten achter het nog steeds niet geleverde laatste gordijn aan bent gegaan ..... twijfelachtig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten