donderdag 18 mei 2017

Verreden?

 Het blog als hete brei en ik degene die daar omheen draait. Reden? Ik kan er geen produceren, constateer enkel het feit. Een tweetal concepten staan in de week en/of op stapel dan wel in de steigers en ik voel geen behoefte de stukjes geschikt te maken voor publicatie. Geen zin? Moeilijk te zeggen. Geen inspiratie? Ik geloof niet, dat het daar aan schort. Is er vandaag iets gebeurd? Niet dat ik weet.

 Gewoon een dag zoals er al vele voorbij zijn gekomen in de laatste weken. Een dag die in de ochtend nog alle kanten op kan en, hoewel het geen verplichting is, al kan het soms wel zo voelen, bij goed weer 's avonds werkend in de tuin zal eindigen, voordat ik, na het wassen van mijn handen, achter de laptop schuift. Mooi weer was het vanochtend zeker. En de dag heeft zich vanzelf opgevuld. Van het vegen van de stoep cq parkeerruimte voor de deur t/m onkruid verwijderen in de tuin toe.

 Na wat heen en weer gejojo, surfen heet dat, van de ene naar de andere website in een vast en zich herhalend patroon alsnog op het blog terecht gekomen. Automatisme. Zoals je op bekende plekken steeds door dezelfde straten van de ene plek naar de andere gaat. Maar iets is anders, ook hier. Probeer ik me iets wijs te maken? Is me iets ontgaan? Staat me iets te wachten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten