maandag 22 mei 2017

Goud

 Half zes uit bed 'gevallen'. Waarom? Het kan, kon en geen zin om over een uur of wat weer diep in slaap te vallen. Moet een bijzondere dag worden, kan nauwelijks anders. Een beetje ondersteuning van de kant van de zon had het perfect gemaakt. Maar die denkt er vandaag anders over. Maakt niet uit. Dik twee uur extra vandaag als ik niet ergens in de loop van de dag in slaap val. Wat gaat dat opleveren?

 Tweemaal de afwas? Schoon is schoon.Vier keer lopen met de honden? Katrien ziet me komen. Bergen afgraven? Kan zeker geen kwaad. De tuin? Als de grijze lucht het droog houdt. Maar vooral toch de koffie en het bloggen op wat 'normalere' tijden ipv ergens tussen 8, 9 of 10 en 12. Na de honden niet terugploffen op mijn reet maar in de benen blijven. De rest maakt dan niet zoveel uit. Als die paar tandjes hoger niet wil, zijn extra uren het enige aternatief. Wat niet betekent, dat ik vanochtend al zo diep over dingen heb nagedacht.

 Wel gisteravond voordat de slaap het bewuste deel uitschakelde. Een hoop willen, nog steeds, en niksdoen is geen stimulerende combinatie. Òf niks willen òf meer doen, andere smaken zijn er niet. Zwijmelen over Duitse sigarettenreclames gaat dat niet oplossen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten