dinsdag 16 mei 2017

Conditioneel

 Kort voor de eerste druppels van het onweer voelbaar werden de laatste spade gekeerd voor vandaag. Timing heet dat en ik heb er niks voor hoeven doen. Het weer is zo vriendelijk geweest om te wachten tot ik klaar was met het voorgenomen stukje van vandaag. De rest is voor een andere dag. Misschien morgen, misschien niet.

 Het ging niet van harte en dat was ditmaal geen kwestie van stemming maar van conditie. Die was al niet veel dit jaar en de laatste 2 weken is ook het lopen er weer niet van gekomen. Waar je toch allemaal aan moet denken en het dan ook nog doen. Zou ik actiever zijn, als ik zo'n gezondheidsApp op mijn foon installeer? Niet dat ik dat van plan ben. Ik kan me echter ook niet voorstellen, dat na een korte beginperiode misschien, ik me iedere keer weer door een piepje en wat vrijblijvende vermaningen in de benen laat brengen door een programmaatje. Zoiets kun je uitzetten, toch?

 Neemt niet weg dat conditie en lenigheid bij gebrek aan onderhoud in een tempo achteruit gaan, wat ik me in mijn stoutste dromen niet had kunnen bedenken. Ipv rustiger aan doen, zou je er een paar stevige scheppen boven op moeten doen en dan nog is het enkel inleveren, wat je doet. Hardlopen, lopen, schuifelen. Voorlopig loop ik nog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten