dinsdag 30 mei 2017

Geleverd

 Eindelijk, eindelijk, eindelijk. Gisteren ff het idee dat iemand me via een e-mail geld probeerde af te troggelen of een virus onder te schuiven, maar het was gewoon een reëel bericht van Tnt, maar dan vier keer mbt dezelfde verzending. Wie heeft zitten klooien? Een stagiaire bij Tnt of de verzendafdeling van de zaak in electra-onderdelen?

 Zal me een worst wezen. Belangrijker is, dat ik direct al zag dat iets net klopte. Eigen fout. Momentje niet opgelet. Maar belangrijker; weer bedenken hoe ik het me met die nwe kleuren ook weer had bedacht. Het geel was ook wel erg geel. En 'krijt' wel erg hetzelfde als 'gisteren', behalve de prijs dan, die is ruim driemaal zoveel. Kleuren in het internet blijft een zwakke plek. Snap dan ook nog steeds niks van kleren en schoenen kopen via websites. Dan maakt de feitelijke kleur en misschien ook wel het model je volgens mij geen ruk uit, of je kickt op het heen en terug sturen van pakketjes.

 Maar laat ik me niet met andermans internetkoopgedrag bemoeien. Voor mij is het een noodzakelijk kwaad, dat me bij tijd en wijle het plezier van een vondst geeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten