dinsdag 16 mei 2017

Tussenstand

 Vier van de vijf voornemens al uitgevoerd. Wat kan er nog stuk aan deze dag? Ik zal het noodlot niet tarten, maar zelf dat kan deze dag nauwelijk nog in de vernieling helpen. Er kunnen natuurlijk nog schokkende dingen gebeuren, vertel mij wat, ik heb ze al bedacht, voordat ik het neergeschreven heb, maar het normale verloop van mijn dagen in acht genomen, ga ik onbedreigd af op de finish.

 Niet de planten kunnen krijgen, waar ik eigenlijk voor ging, maar ook niet met lege handen van de markt teruggekeerd. Een markt met drie, een beetje verloren kraampjes. In de krant een paar leuke artikelen gelezen. Misschien straks meer daarover. Het koken ging lekker en met de maaltijd zat het dus wel snor.

 Drie uur in de middag. Alvast de tuin in of hou ik me met andere zaken bezig tot na de honden? Gevaarlijk moment. Het heeft niet mijn voorkeur, maar ik denk, dat ik voor alvast beginnen kies ipv uitstel met afstelrisico. Afstel slechts voor vandaag, maar toch. Alleen al het opstarten gehad hebben scheelt een hoop straks. Zo denk ik niet altijd. Zal er maar gauw gebruik van maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten