dinsdag 23 mei 2017

Startverschil

 Na de lange dag van gisteren, pas na elven richting bed, vanochtendvroeg wakker geschrokken en verbaasd over het feit, dat het licht was. Van de verbazing bekomen weer in slaap gevallen. Half vijf is nog geen vanzelfsprekende tijd. Misschien gaat ie het voor de zomer worden, ik zou er niks op tegen hebben, maar die omslag is geen kwestie van een paar dagen.

 Acht uur  weer wakker. Nu uit een droom over een tandarts, waar ik op zit te wachten, omdat die me een kies zou trekken. Maar meneer verschijnt maar niet. Ik maak me druk maar moet tegelijktijd iets met kevers, Opgezette kevers, die ik bij me draag bevestigd op een soort filmrolletje ..... Die kevers zeggen me niks, maar die tandarts lijkt me duidelijk. Gisteren een hoop gedaan, maar geen harde noot gekraakt. Ik zal het toch echt zelf moeten doen of wachen tot ik een ons weeg.

 Vandaag een paar uur minder dus. Hoeft niet automatisch te betekenen, dat ik minder zal doen. Maar dat is een zorg voor later. Nu koffie, bijna een dagdeel later dan gisteren. Ook zoiets .... bij zo'n dag als gisteren, doe je dan een dagdeel extra of worden je dagdelen gewoon langer? In het laatste geval verdien je er eigenlijk weinig mee. Goeiemorgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten