maandag 5 december 2016

Werkweekje?

 Goed geslapen, Voelt redelijk uitgerust aan. Mag ook een keertje gezegd zijn. Druk gedroomd. Iets met een soort schoolreünie. Allemaal erg groots en massaal en ik moest iets, ja het zal niet zo wezen, volgens mij met de kantine, iets met eten. Maar goed, verder onhelder. Het is maandag. Het is -10 of erger. De zon schijnt. Een prachtige dag. Dat zijn de feiten. Genoten van de honden. Geen bouwvakkers. En al voor negenen vragende buren op mijn nuchtere maag.

 Hopelijk krijg ik vandaag mijn lekke band gerepareerd. Volgende auto weer met een thuiskomertje ipv van een of ander provisorisch opblaas- en reparatiesetje. Behalve onhandig, durf ik bijna te wedden, dat het ding het niet doet, mocht ik het ding willen gebruiken. De rest van de dag wassen, verschonen, poetsen en opruimen. Een heuse maandag, dus.

 Vooralsnog geen afkeer die zich warmloopt. Gewoon aan de slag, behalve dat het goed is tegen kouwe voeten, zou het ook tijd worden, dat dingen werkelijk een keertje gebeuren. Ik wil met concrete resultaten bezig zijn, zoals het boekenrek, badkamer, verlichting en niet iedere keer weer vastlopen in huishoudgeklungel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten