dinsdag 27 december 2016

Tè!

 Vele kleintjes maken één grote. Ook bij irritaties dan wel tegenvallers. En de lijst bleek gisteravond nog niet kompleet. In het tweede restaurant van het hotel, een Japanner, werd we aan een bakplaat gedropt. Op zich niks mis mee, ware het niet dat ik naast elkaar zitten sociaal gezien erg ongezellig vind èn dat we daar niet alleen zaten. Notabene een gezin met kinderen. Gelukkig kinderen met een redelijke opvoeding. Waarom niet ff gemeld bij het reserveren? Eten was verder ok, maar bij de warme doekjes waren we in het begin al overgeslagen en werden we aan het eind weer vergeten. Dan heb je je routines niet op orde.

 In de bar, eigenlijk de enige plek, die afgezien van het gepush met nwe drankjes bij lege glazen, waar de service een beetje op orde was, bedacht om de transfer voor vandaag naar de luchthaven te checken. Ondanks emailbevestiging dus niks niet geregeld. Wat een geklungel. Gelukkig kon het alsnog zonder problemen.

 Tenslotte grepen we op de rand van het bed mis in de minibar. Niet bijgevuld. Geen koud mineraalwater met prik, dus. Niet dat de prik zo'n probleem is, wel het water. Geen overbodige luxe tegen de nachtelijke droge strot dank de airco in de kamer, die ondanks uitschakeling deels als nog z'n werk deed.

 Vanmorgen verder geen manco's meer. Vlot kunnen vertrekken. Zo'n 10 kg bagage meer dan op de heenweg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten