donderdag 8 december 2016

Nieuwsgier

 Redelijk bij tijds terug in Coves en daar werd nog fors gegraven. Maar dat was niet het punt, waar men me bij aankomst direct op attendeerde. Er was een groot pakket met de post gekomen. Nu verwachtte ik wel het een en ander maar niet vandaag en al helemaal niet met de post. Maar ineens schoot me de vrijerij van de Belgische post met de Nederlandse versie te binnen en die had een hoop met pakketbezorging te maken. En dit pakket konden alleen de lampen uit België zijn. Twee dagen. Da's rap!

 Ook Mariana bleek van slag vanwege het pakket. Ze had het proberen op te halen, maar het paste niet in haar karretje. Coves blijkt dus een heus postkantoor te hebben. De dame van de post ken ik, maar dat zij ook een heuse dependance bestiert had ik nog niet begrepen. Maar ik moest vooral vandaag nog langs gaan/komen, want Boekarest had al meermaals gebeld om te vragen of 'het pakket' wel goed aangekomen was! Een dorp in rep en roer vanwege een stel lampenkappen. Ook de aannemer moest natuurlijk nog ff z'n licht opsteken, al was het geld dat hij wilde hebben voor de graafmachine volgens mij belangrijker.

 De honden alweer in het donker uit moeten laten. Scheelt een hoop dat zo ongeveer 50% van de grond nog steeds wit is vanwege ijsachtige sneeuwrestanten. Daar steken de mijne mooi tegen af. Eten was vervolgens voor vandaag de laatste verplichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten