vrijdag 9 december 2016

-Vervolg-

 Beweging. Het is er weer. Heerlijk! In het weekeinde of volgende week de laatste draden doortrekken, wandcontactdozen plaatsen, schakelaars idem, de wandversies van de hanglampen tegen de muur schroeven, en er is weer een kamer, die van de urgentielijst gestreept kan worden. Dwz nog zat te doen, maar reeds normaal beleefbaar. Blijven er twee over. De mijne en de hare, afgezien van zolder en kelders.

 Volgende project zijn de gordijnen in de slaapkamer. We zijn er, volgens mij, pas iets van een jaar mee bezig, dat is dus prilletjes. Bovendien is het nog wachten op de bedombouw oa om te zien of een baldakijn wel zo'n slim idee is. Je doet er niks mee, maar het neemt wel zo ongeveer je hele achtermuur in beslag. Raar trouwens om bij de muur aan de kopse kant van het bed van achtermuur te spreken. Maar soit.

 Gordijnen dus en daarna de verlichting en als het idee dan nog steeds niet verdwenen is, moet ook nog iets met een grote TV in de slaapkamer. Je krijgt het niet bedacht, maar dat hoeft ook niet. Het wordt voor mij bedacht. En ik heb dat toegestaan. Dus op die blaren, die uiteindelijk niet te omzeilen zijn, moet ik gewoon zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten