zaterdag 10 december 2016

Doenerig

 Het is weer niks. Druk, druk, druk en ook weer niet. Verkeerde prioriteiten. Of tenminste andere. En zo kloten we verder aan de lampen, bezien de vorderingen aan de cadeaubestrating voor de overburen en laat de dierenarts van de zoveelste keer zijn twijfeachtige licht schijnen over Juul's oor.

 Geeft zo'n invulling de dagen zin? Nou nee, dus. Het maakt wel, dat je je nergens mee bezig hoeft te houden, want de invulling is geprogrammeerd of wordt dat aldoende.

 Nauwelijks een koffie achter de kiezen met de kat richting Sibiu. Na een hoop gekots, vervolgens geschijt, helaas week, en tenslotte ook nog afwateren net binnen een uur op de tafel van de dierenarts, die de vorderingen (welke?) hoopgevend vond. Krap een kwartiertje, laat ik royaal doen, en ik stond weer buiten. Het zoeken van een parkeerplaats kostte meer tijd.

 In Hornbach oa een stel fittingen met schakelaar gekocht en die vervolgens thuis in de net opgehangen lampen geschroeft ipv de meegeleverde lamphouders. Heerijk speeltje voor de kat, dat afhangende draadje. Mooi weer niet aan gedacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten