zaterdag 24 december 2016

Misser

 Op de overloop van een étage voor de ingang van het restaurant gedropt worden voor het Kerstavondmenu is toch weinig minder dan een ongewenste deuk in de gewenste ambiance. Daar doen ook een paar tactisch geplaatste kamerschermen om de toiletbezoekers aan het blikveld te onttrekken geen goed aan. Was netjes geweest, als ze dat ff gemeld hadden, voordat ze de 140 euro pp hadden afgeschreven als reservering. Hadden we een geschiktere plek gezocht.

 Het eten verder aardig, maar ook weer niet indrukwekkend. Als ze een ster hebben is het niet voor deze maaltijd geweest. Verder geen moeite gedaan voor een wijnarrangement. Je moest het doen met hun aanbod van open flessen. Ook het tempo was voor het moment ongepast en restaurant onwaardig, als ze werkelijk die ster hebben. Het leek wel het betere Franse lunchwerk: borden verwisselen ipv gangen genieten. Knullig of eigenlijk gewoon beroerd slecht.

 Dat het een mooie avond is geworden hebben we vooral te danken gehad aan onszelf en de kunst om er iets van te maken. ' Le Ciel' niet bepaald hemels, kortom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten