woensdag 19 april 2017

Werkdaags

 Na drie dagen eierfeest tijd voor een terugkeer naar het normale leven. Parkeerbon betalen. Zien wat de consequenties zijn voor het niet direct en enkel en alleen voor de prent op en neer naar Sibiu rijden. Maar dat in de marge. Het puntje is in feite niet eens lijstwaardig, maar het streept natuurlijk lekker weg. Eerst wel ff die lijst maken en dat niet voor me uit schuiven. Zo een mooi zijn. Het voor me uit schuiven van het maken van van de lijst van de voor-me-uit-schuif-punten. Dan is de eerste winst het maken van de lijst. Niet gek!

 Maar voor het moment alle flauwheid op het het stokje bij de gekkigheid en verder met de zoveelste herstelpoging van enige discipline in mijn dagelijkse ontregelde regelmaat. Het voelt weer naar enige vastigheid onder mijn voeten. Geen tuinweer vandaag. Mooie gelegenheid om een aantal slepende zaken af te handelen. De van het dak gekukelde haan, de algenoemde parkeerboete, de deurreparatieperikelen van de magnetron, het slijpen van de kettingzagen, kopen van onkruidverdelger, de voortgang van de ziekenfondskaart, de eerste stappen voor een leesbril en natuurlijk boodschappen, maar dat is een gehele andere categorie.

 Geen enthousiaste gewrijf in de handen maar ook geen neiging het voorgenomene te ontlopen. Gaat goed komen dus. Aan de slag met de dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten