zondag 9 april 2017

Overvol

 Sociaal getint daggie. Oa invulling gegeven aan mijn rol voor de komende weken: chauffeur en verzorger, nog net geen verpleger. Helpen met aankleden, rondrijden en (vandaag) forel fileren. Als het daar bij zou blijven, had ik me in mijn handjes mogen knijpen. Maar Pasen komt eraan. Koken was al mijn pakkie an, wat vreemd genoeg niet betekent, dat ik ook het menu bepaal. Geboren worden als mannelijk lam betekent hier, dat je met de Pasen in de pan belandt. Nu zijn we met Pasen ergens uitgenodigd, maar daarmee ontloop ik het halve lam niet. Dat worden minimaal drie verschillende gerechten.

 Maar daar blijft het niet bij. Eieren moet geverfd, ramen gelapt (?), bloemen geplant en ik zie vast nog het een en ander over het hoofd. Had ik zelf niet vanalles gepland deze week? Bijv. de tuin? Of zoiets als een nwe poging de geluiden van de C5 verholpen te krijgen? En de hoop de binnenplaats op- en vooral leeg te ruimen?

 Nee, die gewenste, rustige, voorspelbare en overzichtelijke week gaat er volgende week niet van komen. Zien waar ik me op ga storten en waar ik me op welke manier onderuit ga draaien. Ik heb zo mijn voorkeuren en vermoedens. Eerst morgen de gordijnen. Tenminste een tweede poging daartoe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten