donderdag 13 april 2017

Invullen

 Bad timing. Regen nadat de ramen zijn gelapt. Ach, heb ik mijn goede daad-tax voor de eerst komende weken gehad. Scheelt ongewenste verrassingen. Maar heb ik de regen nu afgeroepen? Was niet nodig geweest om naar me te luisteren. Zeker als ik er zelf geen voordeel meer van heb. Bovendien associeer ik Pasen met zon en zo en niet met regen. Wegwezen dus, aub.

 Ondertussen zitten een viertal lijnen uien in de grond en is de tuin dus officieel van start, wat er ff niet meer van leek te komen. Morgen naar de markt en nog iets met rooie uien als het kan en weet ik wat nog meer. Maar in elk geval naar de markt. Al dat gemasseer op vrijdag houdt me weg van de bodega en het lokale marktgebeuren. Morgen niet. Morgen ben ik vrij. Stijfjes maar vrij.

 De gedachten vanochtend waren niet verkeerd. Nu enkel die onwillige praktijk in de gewenste vorm(en) weten te kneden. Blog, krant, koken in de ochtend. Eten, tuin, klussen in de middag. En het diversen deel in de avond. Daar de honden tussendoor weten te vlechten en ik zou een intens tevreden mens moeten zijn. Zou. Moeten. Eerst maar 'ns doen en dan zien we verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten