maandag 24 april 2017

Bijschaaftijd

 Joepie. Gewoon weer van huis uit aan de tafel neerroffelen wat ik me bedenk mbt het leven en momenteel vnl niets aan doe. Heb al eens eerder bedacht, dat ik moet stoppen met bloggen. Dan verbruik, verknoei, misbruik of verspil ik minder tijd, die ik goed voor andere activiteiten zou kunnen gebruiken. Activiteiten, die bijna zonder uitzondering iets nuttigers hebben dan het neerplempen van stukjes tekst, die nog met regelmaat ook in niet aflatend gezeur blijven hangen.

 Waren het hoogstaande bespiegelingen over diepgravende onderwerpen, dan zou het nog steeds zinloos zijn maar meer tegenwicht bieden tegen de noodzaak van de liggen blijvende activiteiten. Nou ontneem ik het noodzakelijk het gewicht en verleen daarmee het vrijblijvende een bijna gelijkwaardig speelveld, waar ik dan weer met graagte gebruik van maak. Dat heet volgens mij belangenverstrengeling in eigener voordeel.

 Het bloggen zou ik me moeten verdienen. Vies woord. Een tijdlang ook niet meer ten tonele verschenen, maar daarmee niet minder waar. Eerst het werk en dan het meisje! Terug naar de jeugdjaren onder ouderlijk gezag. Weg met de verworven eigenheid en vrijheden. Geen pluche zonder modder tenzij je je overlevert aan personeel. Zo stom ben ik niet. Ik heb mezelf de werkelijkheid uit verwend. Was een tijdje goed, zelfs functioneel, maar het is zijn doel voorbij geschoten. Zoiets? Zou zomaar kunnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten